Är du vår nya medarbetare?

Vi söker snickare/träarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker snickare för vanligt förekommande byggnationsjobb, bland annat renoveringar, nybyggnationer och utbyggnader. Anställningen innebär arbete både inomhus och utomhus.

Du ska vara självgående, vara problemlösare och kunna ta ett större ansvar och driva arbeten självständigt samtidigt som du ska ha en god förmåga att samarbeta då vi, beroende på projekt, arbetar i arbetslag.

Du kommer att hantera kundrelationer och strävar alltid efter att göra fina arbeten för att uppnå största möjliga kundnöjdhet.

Din bakgrund/dina egenskaper

Vi ser att du har ett yrkesbevis och en bred erfarenhet som snickare (5 års erfarenhet eller mer är meriterande). Några års erfarenhet av enbart byggnadssnickeri är av stor vikt.

Vi söker dig som är problemlösare, flexibel, noggrann och stresstålig samt har en god förmåga att arbeta både självständigt och samarbeta med andra i arbetslag. Du ska trivas med att ha varierande arbetsuppgifter samt visa på en praktisk känsla i ditt arbete. Det är viktigt att dina arbetsuppgifter utförs på ett noggrant och strukturerat sätt och att du känner dig trygg med att ta dig an nya utmaningar.

Körtkort: B-körkort är ett krav.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: 6 månaders provanställning, därefter tillsvidaretjänst.

Har du vad som krävs och gillar att ta eget ansvar är du varmt välkommen med din ansökan. 

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till:
info@brpbygg.se och märk med ”Ansökan snickare”.